Μουσειολογία

η ελληνική εκδοχή

Καλή χρονιά με υγεία, δύναμη , αντοχές, θετική σκέψη αλλά και με όλα εκείνα τα συστατικά που μπορούν να δώσουν ποιότητα και ενδιαφέρον στη ζωή μας!Κώστα σ'ευχαριστούμε από καρδιάς για τη συνεχή ανατροφοδότηση! Δυστυχώς και πάλι είμαι σε αγώνες για να αποδείξω ότι το μεταπτυχιακό μου  είναι συναφές με την εκπαίδευση. Το επιχείρημα στο συμβούλιο επιλογής σχολικών συμβούλων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης είναι ότι ο πολιτισμός δεν έχει σχέση με την εκπαίδευση, η μελέτη επίσης των μουσείων εκπαίδευσης δεν εντάσσεται στο πεδίο των επιστημών της αγωγής αλλά και η διοίκηση των πολιτισμικών μονάδων δεν μπορεί σε κανένα σημείο να συσχετιστεί με τη διοίκηση των σχολικών μονάδων!!!!!! Περιμένω γραπτά την επιχειρηματολογία τους και ετοιμάζομαι για τη διεκδίκηση του αυτονόητου....Για την τιμή των όπλων αλλά κυρίως για το όραμα της άρρηκτης σχέσης του πολιτισμού με την εκπαίδευση που δεν μπορεί να προσβάλλεται από τις όποιες διαπλοκές ......

Προβολές: 267

Απάντηση σε αυτό

Απαντήσεις σε αυτή τη συζήτηση

Γειά σου Μαρία και καλή χρονιά! Ήθελα απλά να εκφράσω την συμπαράστασή μου στο πρόβλημά σου, γιατί πρόσφατα είχα το ίδιο ακριβώς με το δικό μου υπηρεσιακό συμβούλιο. Θεωρούσαν ότι η μουσειολογία δεν είναι σχετική με την αρχιτεκτονική.... Με τα χίλια ζόρια το δέχτηκαν και αφού τους έπιασα έναν έναν να τους μιλήσω. Φαντάσου ότι για να μπω στη θέση αυτή το μεταπτυχιακό μου μέτρησε από τον ΑΣΕΠ ως συναφές με τη θέση. Το ερώτημά μου εμένα είναι γιατί εφόσον ο αρμόδιος για να κρίνει αυτά τα θέματα θεωρεί ότι το μεταπτυχιακό είναι σχετικό με τη θέση, πως μπορεί οποιοδήποτε συμβούλιο που δεν έχει τη απαραίτητη ενημέρωση ή γνώση να αποφασίζει για τη σχετικότητα ή μη ενός τίτλου σπουδών...

RSS

© 2012   Created by Kostas Arvanitis.   Με την υποστήριξη του

Διακριτικά  |  Αναφορά προβλήματος  |  Όροι χρήσης