η ελληνική εκδοχή
Ετικέτες;
Permalink Απάντηση από τον/την Kostas Arvanitis στις 30 Νοέμβριος 2009 στις 19:31 Γεια σου Μορφή,
μουσειο-χτυπημένοι!!! Πολύ καλό! :-))))))
Αυτό που ξέρω είναι ότι τον περασμένο Απρίλιο έγινε Εθνική Συνέλευση της Εταιρείας στην Αθήνα, όπου δυστυχώς δεν μπόρεσα να πάω. Από συνάδελφο που πήγε έμαθα ότι εξετάστηκαν και οι αιτήσεις εγγραφής στην Εταιρεία. Λυπάμαι, δεν ξέρω κάτι περισσότερο για τις αιτήσεις. Ίσως συνάδελφοι που παραβρέθηκαν στη συνέλευση να μπορέσουν να μας πούνε περισσότερα.
Permalink Απάντηση από τον/την Kostas Arvanitis στις 30 Νοέμβριος 2009 στις 20:11 Η ταχύτητα ήταν αφοπλιστική!!
Σ'ευχαριστώ πολύ πάντως...Ίσως κάποιος άλλος γνωρίζει παραπάνω...Εγώ ήξερα ότι τις καινούριες αιτήσεις θα τις εξέταζαν το Σεπτέμβρη. Πάντως η αδιαφορία και η ασυνέπεια δεν τους τιμά καθόλου...Να μου πεις,πρώτη φορά είναι??...Τί να πει κανείς...
Καλό σου βράδυ!
Kostas Arvanitis είπε:Γεια σου Μορφή,
μουσειο-χτυπημένοι!!! Πολύ καλό! :-))))))
Αυτό που ξέρω είναι ότι τον περασμένο Απρίλιο έγινε Εθνική Συνέλευση της Εταιρείας στην Αθήνα, όπου δυστυχώς δεν μπόρεσα να πάω. Από συνάδελφο που πήγε έμαθα ότι εξετάστηκαν και οι αιτήσεις εγγραφής στην Εταιρεία. Λυπάμαι, δεν ξέρω κάτι περισσότερο για τις αιτήσεις. Ίσως συνάδελφοι που παραβρέθηκαν στη συνέλευση να μπορέσουν να μας πούνε περισσότερα.
© 2012 Created by Kostas Arvanitis.
Με την υποστήριξη του