Μουσειολογία

η ελληνική εκδοχή

Προς αγαπητό Κώστα και λοιπούς μουσειο-χτυπημένους,
Καλησπέρα σε όλους!
Αρκετοί από'μας έχουν κάνει αίτηση από τον περασμένο χειμώνα ως ''υποψήφια'' μέλη για την εταιρία ελλήνων μουσειολόγων.
Ακόμα όμως δεν έχουμε μάθει κάτι....
Ξέρει κάποιος κάτι που δεν ξέρουμε??
Ομιχλώδες το τοπίο...χαχα!...
Αναμένω αποκρίσεις!!
Γεια και χαρά προς το παρόν!!

Προβολές: 37

Απάντηση σε αυτό

Απαντήσεις σε αυτή τη συζήτηση

Γεια σου Μορφή,

μουσειο-χτυπημένοι!!! Πολύ καλό! :-))))))

Αυτό που ξέρω είναι ότι τον περασμένο Απρίλιο έγινε Γενική Συνέλευση της Εταιρείας στην Αθήνα, όπου δυστυχώς δεν μπόρεσα να πάω. Από συνάδελφο που πήγε έμαθα ότι εξετάστηκαν και οι αιτήσεις εγγραφής στην Εταιρεία. Λυπάμαι, δεν ξέρω κάτι περισσότερο για τις αιτήσεις. Ίσως συνάδελφοι που παραβρέθηκαν στη συνέλευση να μπορέσουν να μας πούνε περισσότερα.
Η ταχύτητα ήταν αφοπλιστική!!
Σ'ευχαριστώ πολύ πάντως...Ίσως κάποιος άλλος γνωρίζει παραπάνω...Εγώ ήξερα ότι τις καινούριες αιτήσεις θα τις εξέταζαν το Σεπτέμβρη. Πάντως η αδιαφορία και η ασυνέπεια δεν τους τιμά καθόλου...Να μου πεις,πρώτη φορά είναι??...Τί να πει κανείς...
Καλό σου βράδυ!

Kostas Arvanitis είπε:
Γεια σου Μορφή,

Αυτό που ξέρω είναι ότι τον περασμένο Απρίλιο έγινε Εθνική Συνέλευση της Εταιρείας στην Αθήνα, όπου δυστυχώς δεν μπόρεσα να πάω. Από συνάδελφο που πήγε έμαθα ότι εξετάστηκαν και οι αιτήσεις εγγραφής στην Εταιρεία. Λυπάμαι, δεν ξέρω κάτι περισσότερο για τις αιτήσεις. Ίσως συνάδελφοι που παραβρέθηκαν στη συνέλευση να μπορέσουν να μας πούνε περισσότερα.
Μορφή, νομίζω ότι απλά χρειάζεται να βελτιώσουμε λίγο την επικοινωνία μεταξύ μας στην Εταιρεία.

Καλό βράδυ.

Μορφή είπε:
Η ταχύτητα ήταν αφοπλιστική!!
Σ'ευχαριστώ πολύ πάντως...Ίσως κάποιος άλλος γνωρίζει παραπάνω...Εγώ ήξερα ότι τις καινούριες αιτήσεις θα τις εξέταζαν το Σεπτέμβρη. Πάντως η αδιαφορία και η ασυνέπεια δεν τους τιμά καθόλου...Να μου πεις,πρώτη φορά είναι??...Τί να πει κανείς...
Καλό σου βράδυ!

Kostas Arvanitis είπε:
Γεια σου Μορφή,

Αυτό που ξέρω είναι ότι τον περασμένο Απρίλιο έγινε Εθνική Συνέλευση της Εταιρείας στην Αθήνα, όπου δυστυχώς δεν μπόρεσα να πάω. Από συνάδελφο που πήγε έμαθα ότι εξετάστηκαν και οι αιτήσεις εγγραφής στην Εταιρεία. Λυπάμαι, δεν ξέρω κάτι περισσότερο για τις αιτήσεις. Ίσως συνάδελφοι που παραβρέθηκαν στη συνέλευση να μπορέσουν να μας πούνε περισσότερα.

RSS

© 2012   Created by Kostas Arvanitis.   Με την υποστήριξη του

Διακριτικά  |  Αναφορά προβλήματος  |  Όροι χρήσης